Rødt Sukker i Farsund blir med på SHOPIN Farsund

– Har manglet nettbutikk – den får jeg nå

– Når vi nå lager en digital handlegate i Farsund, er det viktig at vi klarer å få med alle butikkene.

Det sier Heidi Håseth Rudjord, som driver klesforretningen Rødt Sukker i Torvgaten i Farsund sentrum.

For henne var det en enkel beslutning å bli en del av SHOPIN Farsund.

– Jeg er allerede veldig digital i markedsføringen av Rødt Sukker. Men jeg har manglet nettbutikk – den får jeg nå, sier Heidi.

HUN ER SELV modell på de fleste av bildene hun legger ut på Facebook og Instagram. Men fotosesjonene, utvelgelsen av bilder og publiseringen tar tid. Faktisk så mye tid at Heidi periodevis har måttet kutte ned på åpningstidene.

Rødt Sukker i Farsund blir med på SHOPIN Farsund

– Men jeg er nødt til å prioritere det. Det er ekstremt viktig å være digital. For meg er det faktisk et være eller ikke være. Mange kommer gjerne inn i butikken og kjøper et plagg, fordi de har sett det på et bilde som jeg har lagt ut, forteller Heidi.

HUN TROR AT SHOPIN Farsund kan bidra til å løfte omsetningen til Rødt Sukker og de andre butikkene i Farsund.

– Jeg har vegret meg for å investere i en nettbutikk, fordi det er dyrt og arbeidskrevende. Men SHOPIN Farsunds løsning virker å være noe jeg kan klare å håndtere. Og ikke minst vil den gi meg muligheten til å få salg døgnet rundt hele året, spesielt fra kunder utenfor Farsund – som jeg har mange av, sier Heidi.

HUN SER OGSÅ muligheten for at butikkene som er med i den digitale handlegaten kan få en effekt av hverandre.

Rødt Sukker i Farsund blir med på SHOPIN Farsund

– Dessuten vil det være greit å kunne se hva de andre butikkene i Farsund selger. Både fordi jeg trenger en oversikt når kundene mine spør og fordi jeg selv helst ønsker å handle lokalt, sier Rødt Sukker-innehaveren.

Rødt Sukker i Farsund blir med på SHOPIN Farsund
Rødt Sukker i Farsund blir med på SHOPIN Farsund

Aktuelle saker

7 råd for å øke salg i nettbutikken

I SHOPIN ligger alt til rette for at du skal kunne markedsføre butikken og selge produktene dine. Her er noen tips for å bli enda bedre.
Les denne
Kommunen hjelper butikkene i gang / SHOPIN Farsund

Kommunen hjelper butikkene i gang

– Vi har valgt å støtte SHOPIN Farsund, fordi vi ser at løsningen kan gi den lokale handelen et stort løft.
Les denne
Selg mer på SHOPIN Farsund

Hva kan du selge på SHOPIN Farsund?

Farsunds nye digitale handlegate skal favne bredt. Alle som har noe å selge, bør være med.
Les denne
Vanse Mølle blir med på SHOPIN Farsund

Tror på store handelssynergier

En kleskunde fra Hos Gwen ender opp med å kjøpe en sekk med jord på Vanse Mølle.
Les denne
8 gode grunner til å bli med på SHOPIN

Åtte gode grunner til å velge SHOPIN Farsund

Farsunds butikker skal samles i en ny digital handlegate – SHOPIN Farsund. Her er åtte gode grunner til at nettopp din butikk bør være med.
Les denne